Yen iki dudu soal python, ning babangan hubungan design thinking dengan innovation

Yen iki dudu soal python, ning babangan hubungan design thinking dengan innovation.

Yen kowe kepengin sinahu design thinking sing ono kaitane karo innovation, kowe iso sinau kanthi gratis ning kene:

Coursera “Design Thinking for Innovation” …

(Ning kono ono opsi mbayar, yen butuh sertifikat, dan opsi gratis yen mung kepengin sit in sinahu materi ne.)

Wis lah tak jamin awakmu ora bakal gelo lan kuciwo, sebab ing kuliah elearning iku, sing mulang wong sing wis mendalemi bidhange. Tak jamin kowe bakal puwas.

Ning yo siji sarate, kowe kudu lancar boso Linggismu. Yen ora lancar, yo ndang gek cancut tali wondo, sinau boso Linggis. Boso Linggis iku minongko boso tools yen ing boso arab ilmu alat sing iso dienggo menggali ilmu pengetahuan teknologi dan keterampilan di dunia umum. Ndonyo saiki iso dikatakan isih dikuwasai wong-wong londo Inggris. Akeh paparan jlentrehan ilmu sing boso pengantare nganggo boso Inggris.

Mulo tak sarananke kowe kabeh kudu sinahu boso Linggis yen ancen kowe kepengin ningkatake keperigelanmu ing bidang ilmu kadonyan. Ojo lali, kaperigelan iku kok imbangi uga nyinahuni ilmu ka-akherat-an sing ombone matikel tekuk ombone yen dibandhingna jagat kadonyan iki.

Mulo ayo kowe kabeh, cancut tali wondo, wis tuwo tuwir tuwek ewek ewek rapopo, tetep sinahu, life long learning commitment kudu ono ing sak jroning dhadamu.

Yen isih enum, wah eman-eman yen kowe kabeh mung dolanan gadget, gawai sak dino-dinane. Eman-eman yang mung ngegim sedino sewengine. Negoromu butuh cah cah num sing bakal mbangun lan memakmurkan rakyat lang bongsone. Mosok kowe mung tutal tutul mbendino ning ngarep sabak?

[nuwun sewu posting ini bukan menyangkut python, tetapi menyangkut sesuatu yang nilai kemenarikannya mendekati atau menyamai nilai kemenarikane sinahu python].

O ya, sak durunge lali, Romo Rektor UNY ora suwe bar nganakna studium generale juga tentang topik ini. Hubungan antara design thinking dengan innovation. Malahan beliaunya bakal mengirim 60 an dhosen untuk diajari tentang pengetahuan dan keterampilan kreativitas ini.

Mugo-mugo aku melu didadekno salah siji pesertane. Aamiin. Yen misale rung kepilih yo, durung rejekine.

Blessings for All!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 43 =